Tarieven

Prijzen voor makelaardij op aanvraag, kortingen i.v.m. meerdere opdrachten

Omdat IJ-home Woningfotografie het liefst op maat werkt, zijn wij niet bezig om te willen concurreren met onze “grote” concurrenten. Dit betekend dat wij ook niet altijd de goedkoopste willen zijn, maar wel veel meer aandacht besteden aan de vastgoedpresentatie van uw woning. Om die reden fotograferen wij ook meestal maar een beperkt aantal woningen op een dag.

En als het dan een keer de woning presentatie enkele euro’s duurder was en uw huis wordt binnen een week met gemak verkocht, dan bent u dat bedrag toch al lang weer vergeten?

Woningfotografie tarieven:
De hier vermelde tarieven zijn vermeld in zowel exclusief als inclusief 21% btw. De prijs exclusief is de prijs die bedrijven betalen na vooraftrek van belasting. De inclusief BTW prijs is de prijs die consumenten als eindgebruiker betalen. De prijzen hieronder zijn alleen voor de fotografie, video en andere diensten. Voor plaatsing op verkoopsites zoals Funda worden door uw makelaar additionele kosten in rekening gebracht. Het plaatsen van de foto’s en video’s gebeurd door de makelaar.

Wat kost professionele woningfotografie

Prijzen voor alleen fotografie voor particulieren

De onderstaande prijzen zijn voor fotografie.

* Appartement/(vrijstaand) huis tot 200 m2
 € 254,10 incl 21% BTW   ( € 210,00 excl. BTW)

* Vrijstaande woning of woning met meer dan 2 woonlagen
€ 320,65 incl 21 % BTW  ( € 265,00 ex BTW)

* Groter dan 200 m2
 € 356,95 incl 21% BTW  (€ 295,00 excl. BTW)

U krijgt hiervoor tussen de 15 en 35 foto’s op hoge resolutie. Het betreft voor het grootste deel interieur foto’s en enkele foto’s van de gevel en indien interessant ook van de omgeving.
Wij besteden optimaal aandacht aan de presentatie van uw woning door vooraf de woning optimaal fotografie klaar te maken. Dit houd in dat wij indien nodig kleine meubels verplaatsen voor een beter zicht, maar ook storende elementen uit het beeld verwijderen.

360 graden foto’s
Minimaal drie 360graden foto’s, in combinatie met ‘gewone’ foto’s. Voor alleen maken van 360 graden foto’s: tarieven op aanvraag.
Prijs 360 graden foto’s geldt wanneer er ook gewone foto’s gemaakt worden.
€ 90,75 incl. 21% btw
€ 75,00 excl. btw

Prijzen van woningfotografie amsterdam

Basis video ca. 2-3,5 min
Voor een appartement tot 200 m2
. Grotere appartementen dan 200 m2, +15%
€ 254,10 incl. 21% btw  (€ 210,00 excl. btw)
De prijs is voor een doorloop video die zoveel mogelijk in één take is opgenomen. Er is slechtseen beperkte keuze in muziek in verband met rechten vrij. Niet rechtenvrije muziek onder video’s veroorzaakt hoge boetes. 
Voor vrijstaande woningen, tussenwoningen en grotere appartementen (groter dan 200 m2) met meerdere verdiepingen, gelden andere prijzen.
Prijs voor uitgebreide video op aanvraag.

Combi presentatie pakket (appartement max 200 m2)
Fotografie +video (circa 3 minuten) + 360 graden foto’s (3 stuks)
€ 477,95 incl. 21% BTW (
€ 395,00 excl. BTW)


Hogere ranking op Funda met het totaalpakket fotografie, video, 360 graden en een interactieve plattegrond

Funda beloont het als u de woning met relevante informatie presenteert. Dit betekent dat indien u fotografie aanvult met video en 360 graden foto's en daarnaast ook een interactieve plattegrond laat maken, dat u dan hoger in de ranking komt. Het is sinds kort niet meer mogelijk te kiezen per product om het al dan niet toe te voegen. Het is óf alleen foto's, of het hele pakket met foto's video's, 360 graden en plattegrond.
Om die reden kiezen veel makelaars en particulieren een combinatie pakket met foto, video en 360 graden foto's. IJ-home kan er ook voor zorgen dat tegelijkertijd met de fotografie een plattegrond en NEN-2580 meting wordt uitgevoerd. Dat gebeurd door een extern bedrijf i.v.m. de juridische status van de meting, maar gebeurd zeer goed en zorgt voor een complete mooie presentatie.

2D- en 3D-plattegrond inclusief opmeten
IJ-home Woningfotografie geeft geen NEN2580 rapport. Hiervoor werken wij samen met een bouwkundige die dit soort speciale inmetingen doet en een nauwkeurige opgave voor de Gebruiksoppervlakte wonen en Bruto inhoud geeft. Deze bouwkundige werkt als zelfstandig ondernemer, onafhankelijk van IJ-home. Dit is belangrijk voor de juridische status van de inzetting. 

Sleutelservice
Sleutel ophalen en terugbrengen in dezelfde stad als de woning:
€ 15,00 excl. btw
€ 18,15 incl. 21% btw

Meer weten?

Neem dan contact met mij op.

Algemene Voorwaarden