Styling en inrichting

IJ-home Presentation wil graag dat uw huis optimaal “in de markt wordt gezet”. Dit houdt niet alleen in dat de foto’s goed moeten zijn, maar voordat de foto’s gemaakt worden, willen wij uw huis zo goed mogelijk klaarmaken voor de foto.

Indien nodig schuiven wij met meubels, maar we zorgen ook voor een perfect opgemaakt bed. Dat lijkt overdreven. Maar wanneer alle ruimtes netjes en helder zijn weergegeven, doet een bed met gekreukelde overtrekken, erg slordig aan.

Kortom, wij willen geen concessie doen op het gebied van presentatie. Alles moet strak en netjes zijn.

Voor de foto én voor de bezichtiging

Ons werk houd niet op na de foto. Wij adviseren om de woning de periode na fotografie voor de bezichtiging van potentiële kopers, in dezelfde staat te houden als op de foto.

Natuurlijk is dat lastig, maar verkopen doe je niet vanaf de foto alleen. Omdat wij als presentatie specialisten van IJ-Home achter u staan, wordt presenteren ook voor u een stuk gemakkelijker.

Een leeg huis?

Het gebeurt soms dat het huis dat u te koop heeft staan reeds leeg is op het moment dat het gefotografeerd dient te worden. Voor de foto is dat niet uitnodigend.

Om een optimaal beeld van het huis of appartement te geven, kunnen wij het voor u inrichten voor korte of langere termijn. We kunnen dit voor alleen de foto doen, maar ook de inrichting laten staan voor de periode van bezichtiging. Dit kan zelfs enkele maanden duren. Het meubilair dat wij gebruiken, kan voor korte of langere tijd gehuurd worden.

Wij hebben een start stylingspakket

Beddensprei, bijpassende kussens, bloemen, fruit… Bij de prijs van deze styling zitten de bloemen en fruit inbegrepen. Wilt u langere tijd ook voor de bezichtiging de presentatie middelen behouden voor de komende bezichtigingen, dan kunnen wij ook een huurprijs met u afspreken.