Éénpitters in de woningfotografie en presentatie

Éénpitters in woningpresentatie.......... Lopen ze harder?
Noodzaak van een uitmuntende presentatie bij verkoop of verhuur

Makelaars krijgen regelmatig e-mails en telefoontjes van grote bedrijven die de volledige presentatie van woningen voor de verkoop uit handen willen nemen.
Fotografie, video, 360 graden foto's, Nen-2580 inmeten, plattegronden en energielabels. Het lijkt een fantastisch idee, alles bij één bedrijf.
Dat lijkt super aanlokkelijk natuurlijk omdat het lijkt dat alles onder "één dak" wordt uitgevoerd. Één telefoontje, één factuur en het lijkt nog goedkoop ook.
Zelf ben ik een éénpitter en al ruim tien jaar onafhankelijk woningfotograaf en videograaf en twintig jaar als freelance fotograaf werkzaam.
Inmiddels weet ik hoeveel waarde klanten aan kwaliteit en betrokkenheid hechten, alsmede aan de prettige samenwerking.
Toch zijn er nog veel makelaars die denken "who cares", de woningen - vooral in de randstad - verkopen toch wel. Dat is waar, maar we moeten niet vergeten dat de woningmarkt inmiddels flink aan het veranderen is. Dit blijft niet eeuwig zo.
Het aanbod droogt op, nieuwe woningen worden in een veel te laag tempo bijgebouwd. De huizenprijzen stijgen forst en daardoor merk je ook dat de woningeigenaren kritischer worden op de presentatie. die moet er in hun ogen pico bello uitzien.

Daarom is het helemaal niet zo gek om de fotografie, video en ander presentatiewerk aan éénpitters over te laten. Ik werk ook samen met andere professionele partijen voor het Nen 2580 inmeten, het maken van de plattegronden en het opstellen van Energielabels. Hiervoor werk ik onder andere samen met Darin van iMeasure.nl.
Deze samenwerking zorgt voor een professionele betrokkenheid dat leidt tot een beter eindproduct. Tegelijkertijd blijft het contact met de makelaar beperkt tot één, hooguit twee personen en dat zijn ook de personen die zelf het werk uitvoeren.

Niet elke keer een andere secretaresse aan de lijn, niet iedere keer een andere fotograaf of andere inmeter. En als er iets mis is, hoef je niet dagen te wachten tot de verbeterde versie binnenkomt.

Ik heb alle vertrouwen in de toekomst waarbij ik meebeweeg met de markt en ook telkens samen met de samenwerkende partners werk aan vernieuwing en verbetering.

Hoe leuk is het om jaarlijks honderden woningen van binnen te zien en honderden trotse eigenaren te spreken? Heel leuk, dat kan ik u verzekeren.

#woningfotografie #makelaardij #woningverkopen #woningmarkt#woningvideo #nen2580 #plattegronden #floorplans #energielabeliMeasure IJ-home Woningfotografie Amsterdam

Meer weten?

IJ-Home Woningfotografie en Video: Woningfotografie, video, 360 graden foto's, 2D- en 3D-plattegronden en Energielabels. Ook voor short stay, Airbnb en bedrijfsonroerendgoed.

Graag vertel ik wat wij voor u kunnen doen.