Fotografie

Fotografie van woningen voor verkoop en verhuur makelaars en particulieren. Wilt u een woning verkopen op de verkoop websites Funda, Jaap.nl of bijvoorbeeld de verhuur website Pararius.nl, dan bent u bij IJ-home Woningfotografie aan het juiste adres. Wij hebben alles in huis voor de juiste visuele presentatie van uw woning.
Bij ons kunt u tercht voor de volgende soorten fotografie:
woningfotografie in hoge kwaliteit
360 graden fotografie
- Hoogtefotografie
short stay fotografie

Fotografie van woningen voor verkoop en verhuur

Waarom zijn professionele foto’s bij woning presentatie zo belangrijk?

Natuurlijk in de eerste plaats omdat u zo veel mogelijk mensen naar de woning te trekken. Het eerste zicht moment is op de verkoop of verhuur website en dat is het visitekaartje van uw woning. De tweede kans is de bezichtiging van de woning, maar als de foto’s op de website niet goed zijn, dan komt er meestal ook geen bezichtiging. De grootste verkoop website Funda doet regelmatig onderzoek naar het klik gedrag van de bezoekers en daaruit komt vaak naar voren dat mensen langer stil blijven staan bij een woning waar goede en duidelijke foto’s te zien zijn.

Voor short stay gelden vaak weer andere kwaliteitseisen aan de fotografie. Hier wordt namelijk meer op sfeer gefotografeerd, terwijl je bij verkoop juist meer recht op het tonen van de ruimtes en de routing in de woningfotografie