IJ-home breidt uit met Woningfotografie Haarlem

Woningfotografie Haarlem

IJ-home breidt uit naar Haarlem e.o.

Het nieuwe jaar is begonnen, hopelijk gaat 2020 ons veel goeds brengen. Voor iedereen de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.
Wij beginnen al vast met iets nieuws. IJ-home Woningfotografie en Video breidt uit met Woningfotografie Haarlem en omstreken. Tien jaar lang fotografeert en vidografeert IJ-home al in Amstrtdam woningen voor verkoop en verhuur. Langzaam waren we al wat uitgedijdt naar het zuiden, het Bourgondische leven tegemoet. Zodoende waren we de laatste jaren al regelmatig actief in Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn. En Sinds afgelopen jaar is Diemen daar ook bij gekomen.

Nu IJ-home door omstandigheden het kantoor naar Haarlem moet verhuizen, willen we van de nood een deugd maken en ook onze activiteiten uitbreiden richting het westen, namelijk Haarlem, Heemstede, Aerdenhout en Bloemendaal.

Nu moet IJ-home niet de fout maken om net als bij het almaar uitdijende Romeinse Rijk, ten onder te gaan aan haar eigen 'succes'. Dus we zullen er alles voor doen juist de kwaliteit hoog te houden en daar hebben we de juiste strategie voor.

Kwaliteit boven kwantiteit

Dat kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit, hebben we afgelopen jaren al bewezen.
Zo fotografeerde wij een paar jaar geleden nog 334 woningen in een jaar. Afgelopen jaar is dat een stuk minder. En niet omdat wij minder klanten kregen of minder werk hadden. Het is uiteindelijk drukker geworden. De grootste verandering zit in het afstoten van de grote massa Airbnb woningen. We fotograferen nog steeds wel Airbnb woningen, maar niet meer voor sleutelbedrijven en alleen maar rechtstreeks voor de eigenaren van de Airbnb huizen.

Prijs en kwaliteit

De prijzen zijn de afgelopen jaren ook omhoog gegaan. Toch is uit marktonderzoek gebleken dat wij nog steeds een van de goedkoopste zijn en dat terwijl wij geen grote bedrijfsstructuur achter ons hebben. De hogere prijs voor woningfotografie en video heeft ervoor gezorgd dat wij de kwaltieit kunnen blijven garanderen en zelfs konden verbeteren door meer tijd te nemen per te fotograferen object.
En zeg nu zelf, hoevaak verkoopt u uw huis? Misschien eens in de zes jaar maximaal? Wat is een paar tientjes meer of minder over die jaren heen? Maar het kan in de verkoopprijs van uw huis toch een hoop schelen. Natuurlijk is er niet meteen een verband tussen mooie woningfotografie foto's en de verkoopprijs. Maar foto's en video zijn het visitekaartje van de woning. Hoe meer de foto's in het oog springen, des te meer mensen staan er stil bij het zoeken op Funda en andere woning verkoop sites. En, des te meer bezichtigingen wat dan ook weer leidt tot grotere concurrentie en indirect tot een hogere verkoopprijs.

Betrokkenheid
Juist omdat IJ-home Woningfotografie Haarlem een klein bedrijf is, hebben wij een grote betrokkenheid. We houden van huizen en houden ook van de mensen in de huizen en houden van de historie en passie die deze mensen in de woning hebben gestopt. Juist die betrokkenheid zorgt ervoor dat het eindresultaat in foto en video net iets meer heeft dan wanneer een fotograaf naar binnen holt, zijn of haar camera richt, afdrukt en weer gaat. 

Volg ons op Instagram

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen of gewoon zien wat voor mooie huizen er in Haarlem en omgeving te zien zijn, volg ons dan op onze nieuwe Instagram account Woningfotografie_Haarlem of volg ons op ijhomewoningfotografie

  • woningfotografie
  • IJ-Home
  • woningfotografiehaarlem
  • woneninhaarlem
  • ijhomewoningfotografie

Meer weten?

IJ-Home Woningfotografie en Video: Woningfotografie, video, 360 graden foto's, 2D- en 3D-plattegronden en Energielabels. Ook voor short stay, Airbnb en bedrijfsonroerendgoed.

Graag vertel ik wat wij voor u kunnen doen.