Bedrijfsonroerendgoed

Fotografie van bedrijfsonroerendgoed is een andere manier van werken dan woningen. In een woning kan men meestal eerst lekker opruimen en schoonmaken voor de fotograaf komt, maar in een bedrijfspand dat nog in gebruik is, moeten de werkzaamheden doorgaan. Daarom is het een stuk lastiger hier strakke opgeruimde foto’s te maken. Natuurlijk doen wij ons uiterste best om het goed te doen, maar dat lukt niet altijd.

Belangrijk is daarom om goede afspraken te maken en bijvoorbeeld te zorgen dat de schoonmakers net zijn geweest voordat de fotografie plaatsvind. Ook is het belangrijk om alle medewerkers te vragen hun bureau en netjes te maken. Heel belangrijk is ook dat er geen belangrijke papieren rondslingeren op het bureau die later op de foto gelezen kunnen worden. Op Funda Business worden de foto’s tegenwoordig ook in grotere afbeeldingsgrootte geplaatst, dus ingezoomd is er nog veel leesbaar.

Een bedrijfspand heeft nu eenmaal niet de romantische uitstraling die veel woningen hebben. Maar we willen wel allemaal graag een schoon en opgeruimd bedrijfspand betrekken. Dus IJ-home maakt er wat van.

Verder is het belangrijk om de locatie van het pand goed aan te duiden. Ligt het dichtbij een snelweg, dan is het handig om te laten zien dat er een oprit dichtbij is. De omgeving kan met fotografie ook zichtbaar gemaakt worden.

Meer weten?

IJ-Home Woningfotografie en Video: Woningfotografie, video, 360 graden foto's, 2D- en 3D-plattegronden en Energielabels. Ook voor short stay, Airbnb en bedrijfsonroerendgoed.

Graag vertel ik wat wij voor u kunnen doen.