Bedrijfsonroerendgoed fotografie

Naast vele woningen, fotografeert IJ-home Woningfotografie en video ook bedrijfsonroerendgoed. Kantoorpanden, bedrijfspanden, restaurants en winkels.

Kantoren en bedrijfsruimtes

Bedrijfsonroerendgoed wordt vaak gepresenteerd met slechte foto’s, veelal met een mobiele telefoon gemaakt. Soms lukt dat prima om het object zo te verhuren. Het zijn simpele ingrepen na het fotograferen om de ruimtes mooi recht te laten zien en het licht goed te verdelen. Dat komt veel professioneler over.

Ook al gaat het om functionele ruimtes, het is altijd beter om toch een beetje styling toe te passen. Dat wil zeggen de prullenbakken even wegzetten. Tassen van de medewerkers aan de kant en ordners, dozen en zo even verschuiven. Iedereen houdt namelijk van een strak kantoor. Ook al lukt het niet altijd om je kantoor zelf zo netjes te houden, het nodigt wel uit als het op de foto er goed uitziet.

Restaurants

Met een restaurant is het natuurlijk weer een ander verhaal. Daar nodigt het zeker uit om de ruimte mooi aan te kleden. Meestal oogt het op de foto rommelig wanneer er gegeven wordt en mensen vinden dat vaak ook niet fijn om dan gefotografeerd te worden. Het licht moet ook een mooie sfeer geven en natuurlijk mag het bestek en zo netjes recht staan. Bij restaurants is het vaak mooier om gezellige hoekjes te fotograferen.

Meer weten over fotografie van bedrijfsonroerendgoed?

Neem contact op voor meer informatie.