Contact

Woningfotografie omgeving Amsterdam, Haarlem en omgeving

Werkveld: Waar vind u IJ-home Woningfotografie en video?

IJ-home was altijd voornamelijk werkzaam in Amsterdam en directe omgeving. Nu IJ-Home Woning fotografie en video verhuisd is naar Haarlem, is ons werkveld niet direct veranderd. Ik ben nog steeds voornamelijk in de omgeving Amsterdam werkzaam als woningfotograaf en woning videograaf. Tegelijkertijd vindt u ons vanaf nu ook meer in de omgeving van Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Overveen en omgeving. 
Door het succes van de afgelopen jaren, worden wij ook regelmatig gebeld uit andere delen van het land. Regelmatig krijgen wij het verzoek om "ergens in het land" een woning te fotograferen of op video te zetten omdat de eigenaar van een woning gezien heeft dat IJ-home een kwaliteit levert waarnaar men op zoek is en die door de plaatselijke fotografen niet geleverd wordt of dat men gewoonweg niet de juiste persoon heeft gevonden om hun mooie woning te fotograferen. Maar denk niet meteen dat dit direct een torenhoge factuur gaat opleveren die betaald dient te worden.
IJ-Home Woningfotografie en Video is een klein bedrijf dat heel graag op een optimistische en energieke manier bezig is met de doelstelling van het bedrijf. De doelstelling is: Wederzijds respect, invoelen in de woning. Weergave van wat de woning te bieden heeft, maar vooral niet de bewoner met een negatief gevoel achter te laten. IJ-home Woningfotografie en video gaat voor kwaliteit, sfeer, liefde voor woningen en passie voor fotografie.

Persoonlijke benadering en oog voor detail.

IJ-home Woningfotografie en video
Remko Scheepens
Engelandlaan 302
2034NJ Haarlem
Kvk 34248423

Contact:
Het beste kunt u mij telefonisch benaderen aangezien ik u dan direct alle antwoorden kan geven op uw vragen. Mocht u mij telefonisch niet direct kunnen bereiken, dan werkt een SMS of WhatsApp ook prima om snel antwoord te krijgen. E-mails beantwoord ik meestal eens per dag.
+31-(0)6-26218431
remko@ij-home.nl