Woningvideo

Met een Woningvideo worden ruimtes in een woning optimaal getoond en kun je goed zien hoe de ruimtes ten opzichte van elkaar gelegen zijn. Omdat een makelaars video minder statisch is dan fotografie, kun je mooi inzoomen op interessante details en lijkt het alsof je loopt door de kamer.

Een Woning video die IJ-home Woningfotografie levert, zijn echte video montages. Dus geen pictureclip (slideshow van de foto’s). U loopt als het ware mee van ruimte naar ruimte.

Op de meest gebruikte woning verkoop website van Nederland, Funda, wordt een echte woning video ook beter gewaardeerd dan picture clips omdat Funda de video’s relevanter vindt als woning presentatie. Wij zijn het daar ook helemaal mee eens. Een picture clip, is niets anders dan de “gewone” foto’s in een dia-show achter elkaar geplaatst. Maar een woning op Funda waar een echte woning video getoond wordt, is een veel interessantere presentatie en komt daardoor hoger in de ranglijst te staan dan een woning zonder video, maar ook hoger dan een woning waar een pictureclip wordt getoond. Onderzoek bij Funda heeft aangetoond dat een woning met een echte makelaars video vaker bekeken wordt en daardoor ook sneller verkocht wordt.

Met een nieuwe opname technieken van beter gestabiliseerde camera’s en betere edit software is IJ-home Woningfotografie in staat goede strakke beelden te maken waardoor een meer vloeiende woning video ontstaat.

De video kan worden voorzien van een logo van uw makelaarskantoor, zowel in de vooraankondiging als de aftiteling als gedurende de hele video. Er kan ook relevante tekst over de te verkopen woning in het beeld geprojecteerd worden en er wordt standaard muziek onder de woning presentatie video geplaatst.

Makelaars video

Wanneer u een woning persoonlijk wil laten aanprijzen, dan kan er ook een video worden opgenomen waarbij de makelaar direct inspreekt tijdens het opnemen, al dan niet met de makelaar in beeld.
Ook is het mogelijk achteraf een woning video in te spreken met belangrijke informatie over de woning.

Meer weten?

Neem dan contact met mij op.