Wat klanten zeggen

Ceintuurbaan Amsterdam december 2023

Vandaag online. Heb al complimenten gekregen over kwaliteit foto's. Stuur ff een link waar een review kan schrijven over jou

Ceintuurbaan Amsterdam december 2023
airbnb appartement, bnb, short stay, airbnb fotografie

Goedemorgen Remko, wilde nog even aangeven dat de foto's een zeer positief effect hebben. De reserveringsgraad is bijna verdubbeld

Jordaan Airbnb bnb appartement 2024
Woningfotografie van appartement aan de Silodam, Amsterdam

Morning Remko, dat ziet er fantastisch uit….. wat een schitterend resultaat. Ik ben er heel blij mee. Wordt nog moeilijk kiezen welke ik ga plaatsen op Funda en Pararius en zo…. Super bedankt.
grtz
Paul

Silodam, Amsterdam, april 2018
Woningfotografie aan de Sloterkade, Amsterdam

CHAPEAU Remko!!!!

Sloterkade, Amsterdam, 27 sept 2017
Woning fotograaf amsterdam

Ik heb IJ-home ingeschakeld om mijn huis zo goed mogelijk met foto’s te presenteren. Het eerste wat ik opmerkte is dat Remko eerst rustig een kop koffie drinkt en vraagt waarom je foto’s wilt laten nemen, wat je ermee wil gaan doen en wat voor indruk je wilt geven met de foto;s. Hij neemt hier echt de tijd voor. Daarnaast neemt hij ook echt de tijd om alles in je huis zo neer te zetten dat de indeling, de lichtval en de netheid optimaal is. Het is iemand die echt extra aandacht besteedt aan de juiste sfeer. Mijn advies is laat hem gewoon zijn ding doen.

De foto’s waren ver boven mijn verwachting. Ik had niet het idee dat mijn huis er zo mooi uit kon zien. Hij geeft de sfeer van het huis geweldig goed weer en tegelijkertijd zijn zijn foto’s ook gewoon realistisch. Kort samengevat: absoluut een aanrader. Geen haast, een persoonlijke rustige benadering en buitengewoon schitterende foto’s.

Robert

Van Oldenbarneveldtstraat, Amsterdam, februari 2017
Woningfotograaf Amsterdam

Mijn woning aan de Oudezijds stond al een tijdje te huur zonder succes. IJ-home Presentation die ik via via al kende, hoorde mijn verhaal en zocht de foto’s op de verhuur website op. Hij belde mij om te vertellen dat de foto’s echt veel beter konden. “Je moet ruimte laten zien in een huis”, vertelde hij. Ik zei, ga je gang, ik ben heel benieuwd. Er kwamen een stel erg mooie foto’s tevoorschijn en een paar weken later was het huis verhuurd. Ik ben blij dat ik de fotograaf zijn gang heb laten gaan, want nu pas zie ik duidelijk het verschil.

Ik heb daarom ook geen moment getwijfeld om mijn andere woning ook door IJ-home Presentation te laten fotograferen. De fotograaf van IJ-home Presentation zocht precies de goede dag uit met mooi weer om de foto’s te maken. En het resultaat was gelukkig zo goed dat ook deze woning snel verhuurd werd.

Mark, Amsterdam

Oudezijds Voorburgwal en Stolwijkstraat, Amsterdam, oktober 2016
Woningfotografie in Amsterdam en omgeving

Op vrijdag werd ons huis in Sneek op Funda gezet en de maandag erop hadden wij al een bod onder voorbehoud van financiering. We hadden nooit kunnen bedenken dat het huis zo snel verkocht zou worden. De fotograaf van IJ-home Presentation adviseerde om alles uit de kast te trekken, namelijk foto’s, video en 360 graden foto’s, omdat dit de belangrijkheid van onze woning op Funda zou verbeteren. Natuurlijk waren we een beetje sceptisch, maar we gingen ervoor en dat hebben we geweten ook.

We zijn uiteindelijk heel erg blij dat we naar IJ-home Presentation geluisterd hebben want eigenlijk is ons huis binnen het weekend al verkocht tegen een hele goede prijs. Inmiddels wonen we op een heerlijke boerderij in Friesland.

Tanja, Sneek

De Hoppen, Sneek, januari 2016
Rapenburg amsterdam woningfotografie

Ons huis op de Rapenburg had al enkele keren te huur gestaan en wij wilden graag het zo snel mogelijk opnieuw verhuren om niet teveel kosten kwijt te zijn. Daarom hebben wij gevraagd aan IJ-home Presentation om nieuwe foto’s te maken en de woning beter te laten uitkomen dan de foto’s die we daarvoor hadden. Nadat de foto’s gemaakt waren en op de site van de verhuur-makelaar kwamen te staan, is onze woning binnen een week verhuurd. Daar waren wij natuurlijk erg blij mee.

Een half jaar later hebben we besloten de woning toch in de verkoop te doen omdat de huizenmarkt enorm verbeterd was en verkopen nu wel een betere optie werd. IJ-home heeft ons toen Bijleveld als makelaar aangeraden en dit had als resultaat dat met de foto’s en deze enthousiaste makelaar, onze woning binnen een maand verkocht was tegen een zeer aannemelijk bod. Wij zijn erg blij met de woning fotografie presentatie van IJ-home Presentation omdat er degelijke adviezen gegeven werden en ook nog op het laatste moment de nodige aanpassingen werden verricht.

Makelaars hebben hun expertise op huizen verkoop, maar het is ook heel fijn te zien dat er kleine bedrijven zijn die verstand hebben van hoe je een woning zo goed mogelijk kan presenteren. Het is fijn om te zien dat naast de fotografie en presentatie IJ-home ook een goede neus heeft van wie een woning het beste zou kunnen verkopen. Dus wij zijn in alle opzichte blij met onze keuze.

Emiel, Rapenburg, Amsterdam

Rapenburg, Amsterdam, januari 2014
Woningfotografie rijnstraat amsterdam

The images of our home from IJ-Home are what made the difference and got us an offer on our apartment in the first week.

I had a lot of faith in my real estate agent in Amterdam. He knew the market, he knew what kind of buyers to target, but I didn’t want to take a chance on the presentation of my home, which is why we looked to a bonified photographer who could create the right atmosphere and dynamic in professional photographs. IJ-Home Presentation focuses completely on creating the the right look and feel and showcasing your home as if it were being featured in a top decorating magazine. It’s this kind of attention to detail that attracts the right buyers because they are immediately able to see themselves living there. A bonus to the still images was the short video of the apartment, which gave viewers a very unique walking tour, and I’m certain helped to convince prospective buyers to make an appointment to come for an in-person view.

I have lived in Amsterdam for more than 14 years and bought and sold apartments three times. I am certain that using IJ-Home in the marketing and sale of your property will set it above and beyond all the rest.

Anthony, Rijnstraat Amsterdam

Rijnstraat, Amsterdam, april 2014