Artist impression als noodgreep

Artist-impression als noodgreep, maar wat is Artist impression? Dit is gewoon een interessant woord voor digitale inrichting. Ik zal maar eerlijk toegeven, ik kijk natuurlijk ook naar waar de meeste mensen op zoeken in de internet-zoekmachines. Dat blijkt dus Artist impression te zijn. Maar in feite zegt het niets anders dan digitale inrichting met digitale meubels in een 3 Dimensionale tekening. Een artist impression benaderd een foto best redelijk. Bij het weergave van licht en schaduw, kun je zelfs de aangeven vanuit welke kant en met welke intensiteit de zon schijnt en wordt automatisch in de tekening licht en schaduw toegevoegd.

Hieronder een leuk voorbeeld van artist impression

Hieronder de bestaande situatie, een intereur waar jongeren niet meteen naar op zoek zijn.

En nog een leuk voorbeeld van de slaapkamer

hier weer de originele foto

En dan nog een leuk voorbeeld van de badkamer

Bovenstaande voorbeelden zouden nog precieser en uitgebreider kunnen. Het online computer programma waarmee ik werk is echter beperkt en het is moeilijk hiermee precies te werken, bijvoorbeeld om speciale deuren of ramen te plaatsen. Daar staat tegenover dat een artist impression zoals ik hem maak, relatief goedkoop is.

wil je eer weten? Kijk dan op de speciale pagina Artist Impression op deze site.
wil je weten wat het kost, kijk dan op de pagina Tarieven

Meer weten?

IJ-Home Woningfotografie en Video: Woningfotografie, video, 360 graden foto's, 2D- en 3D-plattegronden en Energielabels. Ook voor short stay, Airbnb en bedrijfsonroerendgoed.

Graag vertel ik wat wij voor u kunnen doen.